top of page
  • Facebook Social Icon
  • SoundCloud Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
Crowd

Blog post

VIP room - pogled ispod suknje

29.05.2019 - ovaj je post stalno čitan, pa mi se izvan konteksta vremena u kojem je napisan čini pametnim naknadno dodati kako je bila riječ o prvoaprilskoj šali.Svakome se može dogodit nemoralna ponuda. Sve ovisi o tome koliko si nemoralan. Izgleda da je moj trud, kakav god da je, prepoznat od strane najveće svjetske diskografske i party mašinerije čije ime do potpisivanja konačnog ugovora ne smijem spomenuti, ali već sada mogu objaviti detalje poslovnog dogovora na kojem radimo već nekoliko mjeseci.EDM


Oni su prepoznali kvalitetu i ponudili suradnju koju sam ja prihvatio. Odsad ću vam se javljati sa ekskluzivnih festivalskih VIP loža, sa backstageova i iz van-ova, sa najvećim svjetskim hit DJ-ima i ekipom koja ih okružuje. Novo će biti to da ću odsad pokrivati i zapostavljenu EDM scenu.


Već od ovog ljeta planira se Ibiza, Tomorrowland, te još neki veći festivali. Dogovoreni su i individualni projekti poput - Večer uz Steve Aokija, ili Session sa Skrillexom. O svemu detaljnije u tekstu koji će uslijediti.

Comments


bottom of page