top of page
  • Facebook Social Icon
  • SoundCloud Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
Crowd

Blog post

Road to Moondance 2022, Aquarius, Zagreb

Jedan od vodećih, ako ne i vodeći, underground techno festival u ovom dijelu Europe, Moondance, tradicionalno će se održati u trogirskoj kuli Kamerlengo, od 29. do 31.07. ove godine. Moondance 2022 nudi dvije festivalske noći, dva boat partija i službeni beach after party. Dodatni sadržaj čine DJ i producentske radionice.


Promotivni partiji "Road to Moondance" dobar su uvod u festivalsko ljeto. Za ovu godinu prvi je održan u sarajevskom Trezoru početkom svibnja, a ovog su vikenda održani i oni na domaćem terenu. Prvi je bio u šibenskom Barcodeu, a uslijedili su onaj u osječkom Exitu, te onaj u zagrebačkom Aquariusu.


Road to Moondance 2022, Aquarius, Zagreb

Headlineri ovogodišnjeg Moondance festivala su Jamaica Suk, Amerikanka iz Berlina, prisutna na svjetskoj producentskoj sceni od 2013. godine. Uz nju, tu su i Mr. C, Oliver Deutschmann i Saytek sa svojim hvaljenim live setom.


Pratite službenu Facebook stranicu kako biste na vrijeme saznali sve potrebne informacije o Moondanceu, a kao zagrijavanje, uz ovaj tekst ide i završni sat zagrebačkog Road to Moondance partija, održanog 28.05.2022. u Aquariusu. Sessiondigger.



bottom of page