top of page
  • Facebook Social Icon
  • SoundCloud Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
Crowd

Blog post

Lock Pick EP

ACT060


Lock Pick EP posljednje je izdanje DJ-a i producenta Ivana Komlinovića. Iskusni techno majstor, koji iza sebe ima desetke izdanja, nastalih u više od dvadeset godina producentskog rada, za novi ACETON Music ( Absolute Croatian Electronic ) EP servira tri nove stvari i jedan remix.


Sa svojim masivnim bass lineom, naslovna Go Cup je kao stvorena za big floor i sigurno će naći svoje mjesto u mnogim playlistama. Lock Pick, sa svojim bogatijim aranžmanom, svoje će mjesto naći kako u klupskom okruženju, tako i na big flooru. To je stvar koju ćete svirati i u house setu, gdje će se odlično uklopiti. Lock Pick je odlična techno stvar, kroz koju vodi suptilni bass-line i ima odličan drive.


Spark Plug je skriveni dragulj ovog EP-a. Ritmička struktura ove stvari u sebi nosi prepoznatljivi zvučni potpis koji dolazi iz analognih ritam mašina koje koristi Komlinović. Poluzatvorene hi-hat činele uvlače u groove, skladno upadajući između udarca bas bubnja. Pravo uzbuđenje kreće s prvim akordima synthesizera koji se polako transformira i prelazi u kulminaciju u kojoj se osjeća utjecaj Surgeona.


Četvrta stvar na ovom EP-u je sessiondiggerov re-shape za Lock Pick. Multiplicirane bas linije u osnovnom ritmu, kao i pomalo izvrnuti osnovni elementi podižu uzbuđenje u ovoj obradi,

koje u konačnici daje groove koji kao da dolazi od automobilskog motora s očitom namjerom da postigne kulminaciju dance floora.Comments


bottom of page