top of page
  • Facebook Social Icon
  • SoundCloud Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
Crowd

Blog post

Folamour - Ordinary Drugs


Prije nekoliko dana izašao je drugi studijski album francuskog DJ-a i producenta Folamoura. Folamour je bubnjar i basist koji je van DJ i producentskog posla surađivao na raznim pop i jazz projektima, a neko je vrijeme radio i sa "Lyon's National Orchestra". Vlasnik je etikete FHUO Records.

Ordinary Drugs se sastoji od jedanaest skladbi koje se žanrovski smještaju u okvire space jazza, housea i soulfull disca. Od downtempo do breakbeat ritma, posvuda prošaran jazz harmonijama, ovaj je album namijenjen za slušanje. Za slušanje sve dok vas ne iznenadi i s ponekom diskoidnom klubskom trakom, kao što je to "These are just places for me now".

"After winter must come spring ft. Elbi" je lagana soulfull house vokalna stvar koja nas vraća u house zvuk iz nekih prošlih vremena. Završna "Theme For MarieMarvingt" je sva ispunjena spacey synthevima.


Folamour - Ordinary Drugs

Ordinary Drugs je odličan album koji će se često naći na repeatu. Nenametljivo uvlači slušatelja u svoj svijet u kojem predstavlja svu Folamourovu vještinu i kreaciju.

Album je dostupan za slušanje, te u vinilnom i digitalnom izdanju na Bandcampu.



bottom of page