top of page
  • Facebook Social Icon
  • SoundCloud Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Twitter Social Icon
Crowd

Blog post

Tell me what time the weaver sleeps - PODCAST #25

Revijalni deep house podcast mix. Od novog Osunladeovog projekta "po-lar-i-ty" i Yoruba Recordsa, te jednog gotovo bossanova ritma, preko minimal techa Haralda Bjorka, sve do raspjevanog multi-instrumentalista Bastiaana Kamãvene. Ovaj posljednji, iako norveški, zvuči mediteranski, odnosno portugalski.


Myd-ov release Superdiscoteka na Ed Banger / Because Music prebacuje težinu na blage disco house note, dok ga Lobster Thereminov Andy Garvey vraća u sigurne house vode sa dozom acida. Tako se i nastavlja sa jednom većom dozom soula i u Rhytm Insideovom izdanju - Constellations.


SESSIONDIGGER PODCAST #25

Odlično predizdanje sa etikete "La Belle" za DESTIINO unosi blagi progresivni element u ovaj mix, a isti se otpušta kroz fantastičnu Rocks, sa Studio Barnhus etikete. Izvrsna vokalna stvar Fading Pictures pred sam kraj daje završni štih, a sve skupa završava u uglađenom hiphouseu Antoina Koguta.


Riječ je dakle o uglavnom novim izdanjima, tek ponekom starijem, kao i jednom predreleaseu. Ovo je mix za slušanje. Kao i obično, za stream i download je dostupan na sessiondigger Streamu i na Soundcloudu.



bottom of page